TEŞVİKİYE CAFFETTERİA NO:2

03:10


Size altı cevizli brownie üstü frambuazlı cheesecake desem..

Haftasonu en yakın arkadaşımla alışveriş için Nişantaşı taraflarındaydık. Alışveriş sonunda birer kahve içmek için yer aradığımızda ise Teşvikiye Caffetteria No:2 yi daha sakin bulup oraya oturmaya karar verdik. Garsonun cheesecakelerimiz de güzeldir denemek ister misiniz? sorusuyla arkadaşımla göz göze geldik ve tamam neli var dememizle macera başladı. Frambuazlı, vişneli, çikolatalı, altı havuçlu kek üstü vişneli, altı cevizli brownie üstü frambuazlı.. Garson seçenekleri sunuyor biz seçemiyorduk ve garson daha fazla söylemeden cevizli brownie-frambuazlı olanı denemeye
karar verdik. (Unutmadan belirteyim
menüde sadece cheesecake yazıyor garsona çeşitleri sormak gerekiyor.)



Arkadaşımla bir tane alıp paylaştık iyi ki de öyle yapmışız çünkü porsiyon gayet büyüktü hatta üç kişi bile paylaşılır bence konu tatlıysa. Yeni lezzetler denemeyi seven birisi olarak hem tadını hem de iki farklı lezzeti birleştirme fikirlerini çok beğendim.
Kahve olarak ben Americano arkadaşım da Türk kahvesi tercih etti. Onlar da gayet lezzetliydi. Baş rolde cheesecake olunca kahvelerimizin yanındaki lokum ve kurabiyeye dokunamadık ne yazık ki.
Garsonlar da gayet ilgili ve sıcakkanlılar.

Teşvikiye Caffetteria No:2 Teşvikiye Caddesi üzerinde The House Cafe'nin hemen yanında.

Sevgiler,
hazi 💋

You Might Also Like

0 yorum

Popular Posts